Categorieën
Nieuws

Ont-moetcafé’s, ook in de zomer!

De Ont-moetcafé’s van Stichting Ont-moet voorzien inmiddels in een behoefte. Zij vormen voor veel mensen een plek  waar ze even uit de sleur van het dagelijkse leven kunnen breken. Waar ze andere mensen kunnen ontmoeten. Waar ze oprechte aandacht vinden voor hun verhaal. En, niet onbelangrijk, waar de koffie gratis is! Een plek voor iedereen.

In juni zijn we weer voorzichtig aan begonnen met de maandagochtend-cafés in de Stadsgehoorzaal. Maar nu de Stadsgehoorzaal dichtgaat voor de zomermaanden, zou het jammer zijn als we daardoor alweer moeten stoppen. 

Daar hebben we, samen met Bibliotheek Kampen, wat op gevonden: In de maanden juli en augustus is er elke donderdagochtend van 10 – 12 een Ont-moetcafé in Café Paatje in de Stadskazerne. Er kunnen maximaal 30 mensen terecht. De toegang naar Paatje is tijdelijk via de zij-ingang rechts op het plein en daar via het trappenhuis naar de 1e etage. Mindervaliden mogen via de zij-ingang links op het plein en via de bieb naar de lift in de centrale hal.

We zijn blij dat we zo ook in de zomermaanden onze ambitie kunnen waarmaken: ‘Iedereen gekend en gezien’