Bestuursleden

Idelette Beute

Ik ben Idelette Beute-Boersma. Ik ben getrouwd en moeder van drie zonen. Ik werk als POH-ggz (praktijkondersteuner huisarts) en begeleid daarbij mensen met psychische problematiek. Daarnaast heb ik een eigen praktijk als psychosociaal therapeut in Kampen. Ik wil mij inzetten voor het bestuur van Stichting Ont-moet omdat ik het werk wat Gert en al de vrijwilligers voor deze stichting doen heel belangrijk vindt. Ik zie dat er behoefte is aan aandacht, liefde en zorg en dat niet iedereen dat vanzelfsprekend krijgt van de mensen om hem heen. Het is mooi wanneer er een plek is waar je je verhaal kunt doen als je je alleen voelt of onbegrepen door de wereld om je heen en waar je anderen kunt ontmoeten.